Services / FAQ

Als specialist voor orthodontie hebben wij ons tot doel gesteld om uw bedrijf te voorzien van de meest uiteenlopende producten voor orthodontische behandelingen, met de beste kwaliteit en tegen lage prijzen.

Daarvoor werken wij uitsluitend met producten van gerenommeerde producenten en met eigen producten uit loonproductie met de hoogste kwaliteit. Om onze prijzen voor u laag te houden, leveren wij onze producten uitsluitend via onze webshop.
Ons aanbod richt zich uitsluitend op zakelijke klanten en wordt voortdurend uitgebreid!

Bestelling

  • Maak voor uw bestelling s.v.p. gebruik van de Orthoserv-webshop. Om het bestelproces te vereenvoudigen, raden wij u aan om een klantenaccount aan te maken.
  • Wij beantwoorden graag uw vragen over uw bestelling. Daarvoor kunt u de klantenservice van Orthoserv bereiken via ons contactformulier. Wij zullen uw vragen dan op korte termijn beantwoorden. Indien nodig zal een technische medewerker van de Orthoserv-backoffice telefonisch contact met u opnemen.

Betaling

  • Voor uw betaling kunt u in de Orthoserv-webshop gebruikmaken alle gangbare betaalmethoden, zoals PayPal, iDeal, bankoverschrijving en creditcard.
  • Onze vaste klanten bieden wij tevens de mogelijkheid van betaling op rekening aan. Neemt u daarvoor contact op met de Orthoserv-klantenservice.

Levering

Wij doen onze uiterste best om uw producten zo snel mogelijk te leveren op het bij ons bekende adres. Producten die wij niet meer op voorraad hebben, zenden wij op onze kosten na. Voor producten die op uw verzoek in opdracht worden vervaardigd, is sprake van iets langere levertijden, afhankelijk van het productieproces. Hierover kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen.

Prijzen en btw

Orthoserv maakt alle rekeningen in euro’s op, exclusief de Nederlandse btw van momenteel 21%.

Wanneer u zich buiten Nederland bevindt en levering zonder berekening van de Nederlandse btw wenst, vermeld u dan bij uw bestelling uw btw-nummer.